Ekstranetas | Virtuali mokymosi aplinka

Šiaulių profesinio rengimo centras
Technologijų skyrius

Gardino g. 4, LT-78231 Šiauliai
Tel. (8 41) 46 26 35
Faks. (8 41) 39 01 72
El. paštas technologiju.sk@sprc.lt



2017-2018 m. naujienos ir įvykiai

Knygų paroda iš Prekybos ir verslo skyriaus bibliotekos fondo

2018 03 12


Pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai, keksai, šventiniai ir ypatingi desertai, tradiciniai kepiniai, lengvi ir sveiki gardumynai, kokteiliai, šalti ir karšti patiekalai iš mėsos, žuvies, daržovių, stalo dekoro elementai... 15-oje gausiai iliustruotų knygų pateikiama daugybė receptų smaguriams. Taip pat leidiniuose rasite, kaip tinkamai dekoruoti ir serviruoti stalą, kad jie užburtų jaukumu ir šventine nuotaika. Šiek tiek produktų, pastangų, kantrybės, kūrybos, meilės - ir jūsų šventės sėkmė garantuota!

Eksponuojamų knygų sąrašas:

1. BAUGNIET, Rebeka. 500 pyragų ir pyragaičių. Vilnius, 2010. 286 p. ISBN 978-9955- 06- 215-8
2. BLAKE, Susannah. 500 salotų. Vilnius, 2010. 287 p. ISBN 978-9955- 06-242-4
3. BŪBNAITYTĖ, Ugnė. Saldi alternatyva: sveiki kepiniai ir desertai. Vilnius, 2016. 192 p. ISBN 978-609- 01-2537-3
4. ČERNĖ, Asta. Saulėtos virtuvės pusryčių knyga. Kaunas, 2015.301 p. ISBN 978-609- 403-762-7
5. DMUCHOVSKA, Daiva. Šventiniai patiekalai. Kaunas, 2016. 239 p. ISBN 978-609- 473-021-4
6. GIRDAUSKAITĖ-RUTKAUSKIENĖ, Vaida. Saldi knyga. Receptai. Puošyba. Saldžių stalų dekoravimo idėjos. Vilnius, 2016. ISBN 978-609- 410-072-7
7. Kepimo džiaugsmai. Lengvas būdas išmokti kepimo gudrybių. Vilnius, 2012. 255 p. ISBN 978-9955- 31-041-9
8. Konditerija. Vilnius, 2007. 474 p. ISBN 978-9955- 22-144-9
9. LAURANCE, Bernard. Pasaulio desertai: kelionė aplink pasaulį. Kaunas, 2015. 279 p. ISBN 978-609- 403-839- 6
10. Lengvi ir sveiki gardumynai. Vilnius, 2002. 107p. ISBN 9955-529- 01-6
11. OLIVER, Jamie. Gaminame be viryklės. Vilnius, 2012. 205 p. ISBN 978-609- 410-060-4
12. Receptai iš sluoksniuotos tešlos. Vilnius, 2003. 86 p. ISBN 9986-767- 12-1
13. SASNAUSKAITĖ, Indrė. Gaminame namuose. Vilnius, 2015. 299 p. ISBN 978-609- 403-867-9
14. STEWART, Martha. Kulinarijos mokykla: pamokos ir receptai namų šefui. Kaunas, 2017. 511 p. ISBN 978-609- 04-0121-7
15. VILPIŠAUSKAS, Giedrius. Virtuvės užkariavimo menas. Vilnius, 2016. 320 p. ISBN 978-609-466- 211-9

issirink_profesija.jpg
reklama.jpg
erasmus_wbl.jpg
planuoju_ateiti.jpg
bibliotekos_katalogas.jpg